Új gumi

Egy gumicsere nagy általánosságban mindig rendkívül költséges folyamat, hiszen a legrosszabb esetben is legalább egy pár, azaz két darab abroncsot kell megvásárolnunk.

Az olcsó kínai gumik lényegében a prémium márkák utánzatai. Első ránézésre általában a kínai gumiabroncsok is nagyon jónak tűnnek, hasonló bordázat, masszív tartás, azonban élettartamuk tekintetében lemaradnak a drágább, de minőségben magasabb szintet képviselő modellektől. Meglepetés azonban, hogy a vezess.hu által szervezett gumiteszten- amely a Hungaroringen került megrendezésre- a  kínai Infinity Ecosis nagyszerűen teljesített.

Nem volt kérdéses, hogy a nyári gumi teszt élén a Michelin, a Bridgestone és a Continental végzett, vizes fékezésnél a Continental, az Infinity és a Hankook bizonyult a legjobbnak.

Természetesen van biztonságos és minőségi gumiabroncs jóval elérhetőbb áron is! 

Közel 20 éve foglalkozunk gumiabroncs kereskedelemmel, gumiszereléssel, gumijavítással, így az évek során olyan tapasztalatra tettünk szert, amely elég alap az állásfoglalásra.

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy Continental gumikat vásároljon az autójára, azonban a minőség tekintetében nem kell túl nagy kompromisszumot kötni.

Tudunk ajánlani megbízható, biztonságos, hosszú élettartamú gumiabroncsot jelentősen alacsonyabb áron is.

Új gumi vásárlás

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot és szakértelmünket is hozzá téve fogunk ajánlatot adni Önnek olyan gumiabroncsokra, amelyet nyugodt szívvel tennénk fel az autójára!

Kérjen tanácsot tőlünk elérhetőségeink bármelyikén, állunk szíves rendelkezésére! Kapcsolat

  1. kötelező
  2. valós e-mail cím szükséges